Mistral - helhed og detaljer


En fleksibel og klassisk møbelserie, der kan vokse med dig og dine behov. Modulerne kan sammensættes på nye måder, og der kan altid udvides med nye.

Mistral fås i et utal af moduler og farver. Det er helt op til dig, hvordan modulerne sættes sammen. Og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for netop dit møbel.

MISTRAL PRODUKTER

Find mere inspiration

MISTRAL MODULER

 

Uendelige muligheder gør Mistral unik


Mistral er funktionelle kvalitetsmøbler, hvor skuffer og låger glider let og er lige til at bruge. Igen og igen. Hos Hammel Furniture finder du det populære reolsystem Mistral. En klassisk design reol, som produceres på vores fabrik i Danmark. Mistral reolen er en fleksibel møbelserie, der kan vokse med dig og dine behov.  

3D TEGNEPROGRAM

 

Design din egen reol med Hammels Tegneprogram.

Tegneprogrammet findes til både IOS, Android og web.

 

 

 

Vores app til både IOS og Android enheder hedder "hammel".
Husk løbende at opdatere, så du altid er sikker på at have den nyeste version.

MISTRAL SERIEN ER DESIGNET TIL DIT HJEM - SIDEN 1991

Historien bag Hammel Furniture.

Hammel Furniture har siden 1961 produceret møbler med stolte rødder i de danske håndværkstraditioner. Produktionen foregår på fabrikkerne i Hammel og Skærbæk. I Hammel produceres der spiseborde, sofaborde og reoler (bl.a. den velkendte Mistral reol, der i år kan fejre 30 års jubilæum). Fabrikken i Skærbæk blev en del af Hammel-familien i 2018, her er siden 1946 blevet produceret flotte spisebords- og loungestole.

Mistral har eksisteret siden 1991 og produceres nu - som dengang - i Danmark på Hammels fabrik i det Midtjyske.

Mistral reolsystemet er udviklet med øje for dig, der er til individualitet og ønsker at skabe dit eget udtryk - personligt og funktionelt. Det er nemlig helt op til dig, hvordan modulerne sættes sammen.

Og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for netop din reol. En fleksibel møbelserie, der kan vokse med dig og dine behov.

Man kan roligt kalde Mistral et levende dansk håndværk. Designet, produceret og samlet i Danmark. På møbelfabrikken Hammel, som blev grundlagt i 1961.

Der findes altid noget, du ønsker at gemme væk. Vi har dem allesammen i vores hjem. De små hemmelige ting, som ikke lige behøver at stå fremme, hvor alle kan se dem.

Måske er de bare lidt for private. Lidt for afslørende. Det kan være personlige minder fra fortiden – eller en hobby, der ikke lige skal tales om.

Mistral gør det let at opbevare og gemme væk. Og kommer tante på besøg, kan du hurtig finde den der forfærdelige gave frem fra gemmerne og stille den frem i rampelyset. For en tid ...

VIDSTE DU AT...

Mistral findes i 11 lakfarver og 4 ægte træfinérer

Det flotte Mistral greb er designet af Jacob Jacobsen

Der er soft close på alle døre og skuffer

Alle moduler leveres samlet, du skal blot selv montere fronter

Find forhandler

Hammel Furniture har et stort netværk af forhandlere med fysiske butikker og online webshops.