Kontor

Et personligt og inspirerende hjemmekontor danner rammerne for de gode idéer og effektivt arbejde. Når du arbejder i hjemlige omgivelser, giver det dig ro til at fordybe dig i spændende arbejdsopgaver.

A small space for big ideas

Med et væghængt skrivebord kan du indrette et funktionelt og smukt hjemmekontor i stuen, værelset eller gangen. Et lille skrivebord, hvor store idéer kan udfolde sig.

3D TEGNEPROGRAM

Design dit eget hjemmekontor med Hammels Tegneprogram.

Tegneprogrammet findes til både IOS, Android og web.

 

Vores app til både IOS og Android enheder hedder "hammel".
Husk løbende at opdatere, så du altid er sikker på at have den nyeste version.

Gå direkte til tegneprogrammet på din computer her

Keep it personal

Indret et personligt kontor med møbler i dine yndlingsfarver. Et inspirerende og æstetisk arbejdsrum vil danne de bedste rammer for udfoldelse af nye og kreative idéer. Bogreoler er et tidløst opbevaringselement, som kan bruges til at udstille dine små personlige nipsting eller vigtige arbejdsnotater.

Er du vild med minimalistisk design og dæmpede naturfarver? Edge by Hammel modul 211 er et væghængt skrivebord med et elegant og stilrent design. Vælg imellem 7 smukke lakfarver og træfinér. Et oplagt møbel til teenageværelset eller til dig, som har behov for en lille arbejdsstation i stuen.  

Et smukt, hvidt hjemmekontor, hvor du har mulighed for at lege med farverne på tilbehør og væg. Skrivebordet er her sat sammen med den smukke tidløse Mette stol i eg fra Findahl by Hammel. Sæt prikken over i’et med en tavle til det du skal huske, til et moodboard, børnetegningerne eller brainstorming af dagens arbejdsprojekt.

Functional Danish Design

 

Mistral skrivebordet er flot fra alle sider – så du kan roligt indrette din arbejdsstation fuldt synligt i stuen eller kontoret.

Et mix af hvid og smukke skuffer i egefinér giver et varmt og indbydende look. Undgå synet af ledningsrod og gem strømforsyninger og kabler bag den aftagelige bagklædning. 

Det klassiske Mistral skrivebord kommer med 3 bakker, som er tilgængelig i alle 16 Mistral farver og finérer.


Timeless design

Indret et praktisk arbejdsområde i dit hjem med den elegante Edge by Hammel vangereol. Et smukt møbelstykke med et tidløst design, der kan holde hele livet. Når dine behov ændres, kan du tilføje ekstra vanger og hylder. En nem måde at udvide opbevaringsbehovet, når familien vokser.

Find mere inspiration