Soveværelse

Træk dig tilbage fra hverdagens stress og få samlet dine tanker i et soveværelse, der oser af komfort og velvære. Soveværelset er et vigtigt rum i boligen, da det er her du kan trække dig tilbage og slappe af efter en hektisk dag.

Vælg møbler som giver dig ro, når du går i seng om aftenen og som bringer energien frem, når du står op om morgenen. Hvad end du søger noget lyst og nordisk eller klassisk og farverigt, finder du hos Hammel et møbel, som kan designes efter dine ønsker.

Create your own oasis

Indret en personlig og afslappende oase i soveværelset med smukke designer møbler, som får smilet frem når du vågner op til nye eventyr. Med soveværelsesmøbler fra Hammel kan du skabe en rød tråd fra sengebord til kommode og tøjopbevaring.

3D TEGNEPROGRAM

Design din egen reol med Hammels Tegneprogram.

Tegneprogrammet findes til både IOS, Android og web.

 

Vores app til både IOS og Android enheder hedder "hammel".
Husk løbende at opdatere, så du altid er sikker på at have den nyeste version.

Gå direkte til tegneprogrammet på din computer her

Bedroom details

Med Mistral modul 405 får du en funktionel og smuk kommode. Skal udtrykket være let og luftigt kan du tilføje ben under modulet. Tilføj hvide greb for et moderne udtryk eller vælg et farvet greb som matcher din personlighed.

Mistral tilbyder et bredt udvalg af sengeborde, som kan tilpasses dine behov. Modul 032 kan designes med skuffer, hylder eller en enkelt klap. Et oplagt sengebord til dig, som ønsker opbevaring til mobilen, brillerne og andre personlige ejendele. 

Indret dit soveværelse med den elegante og nordisk inspireret møbelserie Edge by Hammel. Modul 100 er det oplagte valg til dig, der søger et sengebord uden greb og med et minimalistisk design. 

Click and enjoy

 

Keep by Hammel er en luksuriøs saml-selv opbevaringsserie med smukke og karakteristiske detaljer.

En unik møbelserie med et unikt design, runde former og ingen synlige skruer. Designet af den danske design duo Steffensen & Würtz.


Your home. Your style.


Vi tilbyder et bredt udvalg af sengeborde, som kan designes efter dine ønsker. Du vælger om der skal være skuffer, døre eller måske begge dele.
 
Gå på opdagelse i vores forskellige opbevaringsserier og find et sengebord som matcher dit hjem og dine behov.

Find mere inspiration