Entré

Vil du også gerne byde dine gæster velkommen i en smuk og inspirerende entré? Med møbler fra Hammel kan du indrette en entré, som passer til lige præcist dit hjem. Hammel Furniture producerer danske kvalitetsmøbler til hele hjemmet. Fælles for alle møbelserierne er eksklusivt dansk design med fokus på de små detaljer.

Welcome

Entréen er det første rum, du og dine gæster møder, og derfor kan det godt betale sig at tilføje små hyggelige detaljer, som gør det rart at træde ind ad døren. Et spejl, et skoskab, en bænk. Mulighederne er mange for at indrette en stilren entré, som samtidig tilføjer en masse funktionelle elementer til dit hjem. Det klassiske Mistral skoskab passer perfekt til dig, som ønsker en ryddelig entré. 

3D TEGNEPROGRAM

Design din egen reol med Hammels Tegneprogram.

Tegneprogrammet findes til både IOS, Android og web.

 

Vores app til både IOS og Android enheder hedder "hammel".
Husk løbende at opdatere, så du altid er sikker på at have den nyeste version.

Gå direkte til tegneprogrammet på din computer her

Storage with character

Find nøglerne frem. Kast et sidst blik i spejlet. Nyd en begivenhedsrig dag og lad dig omfavne af en hjemlig følelse hver gang du vender hjem igen. Det karakteristiske Mistral spejl passer perfekt samme med Mistral modul 037. Et oplagt valg til dig, som har behov for opbevaringsmøbler, der ikke fylder hele rummet.

Ønsker du en rød tråd i din boligindretning? Valget starter i entréen. Med opbevaringsmøbler fra den nordisk inspireret reolserie Edge by Hammel kan du skabe en rød tråd i alle hjemmets rum. Ved at anvende den samme møbelserie i hele hjemmet skaber du en personlig og stilsikker boligindretning.

Ready to leave? 

 

Skab en ekstra siddeplads i entreen med den smukke Mistral bænk. Et dansk design møbel, som kan designes efter dine ønsker.

Med Mistral bænken får du et funktionelt og unikt møbel, hvor du stille og roligt kan gøre dig klar til at træde ud ad døren. Og en ekstra plads til at stille indkøbsposerne, når du vender hjem igen efter en travl og begivenhedsrig dag.  

 

Nordic living

Oplever du også manglende opbevaringsplads til tasker, huer og vanter?

Med den minimalistiske reolserie Edge by Hammel kan du indrette en stilren entré med funktionelle opbevaringsmøbler. Skuffer, døre, ben. Mulighederne er mange for at designe et entrémøbel, som passer til dine behov.

Find mere inspiration