Stue

Stuen rummer utallige minder gennem hele livet. Alt fra familiefødselsdage til cocktails med vennerne. Et centralt rum, som gerne må udstråle personlighed og fungere som et samlingspunkt for familie og gæster.

Gå på opdagelse i Hammels unikke univers, hvor du finder ikoniske kvalitetsmøbler produceret i Danmark. Design din egen personlige reol, spisebord og spisebordsstol. Fælles for alle møbelserierne er det store fokus på at skabe møbler, som kombinerer fleksibilitet og tidløs dansk design.

Be together

Skab en personlig indretning med farverige eller dæmpede møbler, som giver dig en hjemlig følelse. Den klassiske reolserie Mistral kan skræddersyes efter dine ønsker og behov. Design din egen unikke skænk eller sammensæt en stor reol til udstilling af dine personlige pyntegenstande. Mistral er skabt til at holde hele livet. Du kan nemt opfriske dine møbler ved at tilføje nye døre, skuffer eller greb.

3D TEGNEPROGRAM

Design din egen reol med Hammels Tegneprogram.

Tegneprogrammet findes til både IOS, Android og web.

 

Vores app til både IOS og Android enheder hedder "Hammel".
Husk løbende at opdatere, så du altid er sikker på at have den nyeste version.

Gå direkte til tegneprogrammet på din computer her

Keep it simple

Skal det være simpelt og lige til? Indret stuen med den luksuriøse saml-selv serie Keep by Hammel. En enkel opbevaringsserie, som passer til dig, der ønsker en stue med smukke detaljer. En perfekt reolserie til dig som ønsker et miks af dæmpede farver eller livlige nuancer.

Ønsker du en stue som udstråler eksklusivitet og velvære? Edge by Hammel reolsystemet er skabt til dig, som ønsker en nordisk inspireret boligindretning med et minimalistisk og grebsfrit design. En elegant opbevaringsserie i syv dæmpede naturfarver.

Med funktionelle AV-møbler behøver du aldrig at gå på kompromis med det lækre Tv-billede og god lyd. De funktionelle Tv-møbler fra Hammel giver dig mulighed for at opbevare kabler, fjernbetjening og andet udstyr i et elegant og smukt møbel, som kan tilpasses til dig og dit hjem. 

Take a break

 

Indret stuen med danske design klassikere, som kun vokser sig smukkere med årene.

Skab en hyggekrog med et afslappende loungeområde. Læn dig tilbage i den behagelige Luna loungestol og nyd en god bog efter en lang arbejdsdag eller en begivenhedsrig weekend.

 

Dinner time

 

Tilbring hyggelige stunder med familie og venner rundt om et spisebord, hvor du aldrig mangler plads.

Alle vores spiseborde fås med enten udtræk eller tillægsplader, så du nemt kan invitere hele familien over til middag uden at bekymre dig om manglende bordplads.

Dansk håndværk siden 1961

Hvad end du er til runde eller firkantede former findes der et sofabord, som passer ind i lige præcist dit hjem.  De smukke One by Hammel sofaborde kommer i fire forskellige størrelser og to farver. Perfekt til dig, som værdsætter klassisk design med rene linjer.

Take a seat

 

Spisestuen danner rammer for mange af livets bemærkelsesværdige stunder. Det er her vi samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab.

Det kan derfor betale sig at investere i unikke kvalitetsmøbler, som vil danne rammerne for mange timers hygge med dine nærmeste.

De eksklusive Findahl by Hammel stole har siden 1946 kendetegnet detaljeorienteret dansk kvalitetshåndværk, som kun vokser sig smukkere, som tiden går.

 

Find mere inspiration