Lamper

Fremtidens udtryk i lamper hører til dem, der har mod til at udfordre den traditionelle måde, man ser på design. Vores lampe kollektioner er designet til at passe ind og passe med resten af Hammel kollektionen, men de er samtidig unikke design stykker, der kan placeres, lige hvor du ønsker i boligen.

Heim fra Light by Hammel er designet af den danske Industrielle Designer Signe Sjøstrand. Signe har døbt lampen ”Heim” efter Heimdal fra nordisk mytologi. Hans navn og hans rolle var gådefulde, men de havde med lys at gøre ifølge ordene, ”Ham, der skinner over verden”. 

Heim er en opladelig og transportabel bordlampe. Pladen med LED-lys giver indtryk af, at lyset svæver. Hanken i kork giver messinglampen et nutidigt, såvel som et hyggeligt udtryk. Det er hygge designet i Danmark.  

Materiale
Elegant base i børstet aluminium med messingbelægning. Mini USB-stik til opladning af lampen. 

Kork hank og LED-lys 
Smuk hank i kork giver et perfekt greb og er en elegant detalje.  
LED-lys pladen er 3W LED, 3000K, 400lm 
3 lysstyrker (20, 50 og 100%) og giver dig perfekt belysning.

Lampeskærm 
Lampeskærmen af metal fås i 5 populære farver. Lampeskærme kan købes separat, så du kan skifte farve når som helst.

Vang fra Light by Hammel er designet af den danske industrielle designer Josefine Pei.
Vang er inspireret af granitblokke fundet på den danske ø, Bornholm. På Bornholm ligger der et stenbrud, der hedder Vang Granitbrud. Herfra kommer navnet.
Inspireret af naturen og den fredfyldte følelse, vi oplever, når vi er omgivet af naturen. Denne transportable og fleksible lampe afgiver et hyggeligt lys eller perfekt belysning, når du vil læse din yndlingsbog.
 
Materiale 
Aluminium og MDF med finér. 
Mini USB-stik til opladning af lampen. 

LED-lys 
Lysdæmper med 3 indstillinger, 20, 50 og 100%, giver dig perfekt belysning. Lyset kan drejes 360º. 3,6W LED, 3000K, 500lm. 

Farver 
Egefinér, mat bagside og skruer i racing green.

 

Grab fra Light by Hammel er designet af den industrielle designer Ferran Cortés Garcia fra Spanien. ”Grab”: Industrielt inspireret navn baseret på, at lampen er noget, man tager fat i og flytter med. Grab er en opladelig, transportabel bordlampe. Lyset kan drejes og rettes i de ønskede retninger.

Udtrykket er industrielt og enkelt med afrundede linjer, men når man tager fat i Grab-lampen, mærker man kvaliteten og den overraskende tunghed.
 
Materiale 
Aluminium og metal. 
Mini USB-stik til opladning af lampen. 

LED-lys 
Lyset kan drejes 270°. 1,5W LED, 3000K, 100lm. 
3 lysstyrker (20, 50 og 100%) giver dig perfekt belysning. 

Farver 
Grab fås i mat hvid og mat sort.

 

Mere inspiration