EDGE by Hammel – Nordic vibes

 

Med Edge by Hammel får du dansk møbeldesign med fokus på de rene linjer og høj kvalitet. De grebsfrie døre og skuffer understreger det nordiske design, som handler om enkelthed og elegance. Bag det eksklusive design er der et stærkt og solidt dansk håndværk med øje for de små detaljer. Resultatet er et funktionelt og fleksibelt design, som giver dig rig mulighed for personlig indretning i alle hjemmets rum. Edge by Hammel er holdt i sort, snehvid og dæmpede naturfarver, som understreger det minimalistiske design. Det er urban living med nordiske vibrationer.

EDGE BY HAMMEL PRODUKTER

EDGE BY HAMMEL MODULER

 

Nordiske vibes og dansk hygge

Edge by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. Serien er opstået i mødet mellem dansk design og urban living. I mødet mellem byens moderne puls og naturens stærke materialer. Resultatet er et funktionelt og fleksibelt design, som giver dig rig mulighed for personlig indretning i alle hjemmets rum.

3D TEGNEPROGRAM

Design din egen reol med Hammels Tegneprogram.

Tegneprogrammet findes til både IOS, Android og web.

 

 

Vores app til både IOS og Android enheder hedder "hammel".
Husk løbende at opdatere, så du altid er sikker på at have den nyeste version.

Historien bag Hammel Furniture
 

Hammel Furniture har siden 1961 produceret møbler med stolte rødder i de danske håndværkstraditioner. Produktionen foregår på fabrikkerne i Hammel og Skærbæk. I Hammel produceres der spiseborde, sofaborde og reoler (bl.a. den velkendte Mistral reol, der i år kan fejre 30 års jubilæum). Fabrikken i Skærbæk blev en del af Hammel-familien i 2018, her er siden 1946 blevet produceret flotte spisebords- og loungestole.

VIDSTE DU AT...

Edge findes i flere lakfarver og i ægte træfinérer

Serien produceres på vores egen fabrik i Danmark

Alle fronter er designet med push-åbning

Alle moduler leveres samlet, du skal blot selv montere fronter

Find forhandler

Hammel Furniture har et stort netværk af forhandlere med fysiske butikker og online webshops.